Convenient Facilities of Central Library Were Transformed

Observerl승인2014.10.10l0호

크게

작게

메일

인쇄

신고

The first floor and the first basement level of the Central Library lobby were remodeled after the renovation during the past summer vacation. On the first basement level, a high-class complex cultural space for students’ discussion, rest and also comfortable study was made. For example, study zone for group study or free learning and community zone where students take rest was built. Students can use luxurious facilities which have comfortable chairs, wide desk and also advanced aesthetic elements. As students’ dissatisfaction because of a lot of noise from outside, walls of glass are installed at the study zone and community zone. A newspaper stand disappeared because it takes up too much space. But, an electronic newspaper stand substitutes it. If claim for the newspaper stand grows, central library administrative office will consider it. Using rate of a interview room on the first floor is low. So, YU launched a coffee shop for providing a space for reading books over coffee to students. It is eager for students to use actively the new convenience at the Central Library.
Observer  yno1@ynu.ac.kr
<저작권자 © The Yeungnam Observer, 무단 전재 및 재배포 금지>

Observer의 다른기사 보기

인기기사

기사 댓글
첫번째 댓글을 남겨주세요.
0 / 최대 400byte

숫자를 입력해주세요

욕설등 인신공격성 글은 삭제합니다.
Cover story | Globalzation | Review | Interview | Opinion | The Yeungdae Shinmun | UBS | About YNO | Privacy Policy | Youth Protection Policy
214-1 Dae-dong Gyeongsan-si Gyeongsangbuk-do (712-749 Korea)
Tel : +82-53-810-1722~3 | Fax : +82-53-810-4718 | 청소년보호책임자 : 김문무
Copyright © 2017 The Yeungnam Observer. All rights reserved. Mail to yno1@ynu.ac.kr